3 -7 retters menu

Mark er uddannet kok og har over 10 års erfaring i et køkken. Det vigtigeste for Mark er: “Smag, kvalitet og oplevelsen”

Mark benytter sin erfaring, dygtigt håndværk og kun de bedste råvarer derved kan vi tilbyde det helt perfekte madoplevelse til jer.

Vi kan lave lige den menu du ønsker dig, men her er nogle forslag!

 

Alle forretter serveres med hjemmelavet surdejs brød og Is-Kagens foccaciabrød samt frisk pisket smør fra Naturmælk

Forret 1 

Laks – Rygeost – Dild 

2 varianter af laks, røget og rørt laksecreme med rygeost og dild. Serveret med spæde urter, syltet løg

Forret 2

Hummer – Cognac – Karse 

Cremet hummersuppe med cognac dertil urtesouffle samt syltede grønne tomater og jordskokker toppet med karse.

Forret 3

Gris – Trøffel – Kørvel

Confiteret gris rørt med urter, sennepskorn og løg. Serveret med trøffel mayonaise og kørvel.

Hovedret 1

Kalv – Timian – Trøffel 

Langtids tilberedt kalv stegt med timian serveret med sæsonen grønt som pure og stegt, dertil kartofler og kraftig reduceret sovs med trøffel stykker.  

Hovedret 2

Kylling – Estragon – Fløde 

Bagt kylling med estragon souffle. Serveret med sæsonen grønt som pure og stegt, dertil kartofler og flødesovs smagt til med citron.  

Hovedret 3

Gris – Rosmarin – Bær

Senneps marineret gris stegt med egen BBQ.

Serveret med sæsonen grønt som pure og stegt, dertil kartofler og kraftig reduceret sovs med syrlige bær.  

Hovedrettern kan også laves med fisk eller som vegansk.

Dessert 1

Vanilje – Brownie – Hasselnød 

Is-Kagens cremet vaniljeis med blød brownie, toppet med ristede hasselnødder

Dessert 2

70,5 % Chokolade – Bær – Friskost

Is-Kagens chokoladekage med vanilje marineret bær, toppet med pisket friskost 

Dessert 3 

Æble – Fløde – Makroner 

Is-Kagens gammeldags æblekage kogt med vanilje. Serveret med økologisk flødeskum og toppet med makroner. 

375,00 DKK

Beskrivelse

Invitér gæster til en festlig middag og slip for besværet! Vi tilbyder en bred vifte af menuer, som sikrer at der er noget til enhver smag. Social Dining er maden det helt centrale i samværet og det handler om at kombiner det med hygge.