Bestil is og desserter

 Guide til sammensætning og af iskage 

Bestil is til festen! Du er altid velkommen til at kigge ned forbi Graven 3, 8700 Horsens og få en gratis smagsprøve på vores is & få en god snak om hvordan vi kan sammensætte dine ynglings smagsvarianter! Vores favorit kombinationer er:

  • Vanilje + chokolade + jordbær
  • Lakrids + hvidchokolade + citron
  • Citron + kokos 
  • Hvid chokolade + hindbær
  • Pistacie + mørk chokolade 
  • Jordbær + vanilje + marcipan 
Husk at bestil is.
 

HVORDAN skal isen opbevares?

Is-Kagens is skal opbevares ligesom du opbevarer helt almindelig konsumis, gerne under -18 grader i fryseren. For den lækreste konsistens af den hjemmelavet is, anbefaler vi at den tages op af fryseren hvis det er følgende varianter: Lille iskage 10-15 minutter før servering, medium iskage 20-30 minutter før servering, stor islagkage 45-55 minutter før servering og 700 ml. literis 30-40 minutter før servering til gæster, venner, familie eller blot kærestehygge. 

Is og dessert til festen?

Spændende og smagfulde is til din fest, hvilken dessert? det er et meget individuelt spørgsmål, hvilken hjemmelavet is der passer til din fest. Først og fremmest skal man tænke på hvilken fest man holder. Er det bryllup, rund fødselsdag, barnedåb eller konfirmation. Tager vi udgangspunkt i konfirmation, har vi utrolig mange henvendelser der lyder på om vi kan levere is og kage i bestemte farver, så det kommer lidt an på om det er en dreng eller pige der skal konfimeres. En rigtig pigefest er pink, lyserød, rød eller hendes ynglingsfarve. Er det derimod en drengekonfirmation? er blå eller grønt sikkert en del af temaet. Skriv til og eller kig ned forbi Graven 3, 8700 Horsens og så finder vi den helt perfekte løsning på en hjemmelavet dessert til jeres fest. 

Kæmpe udvalg af vegansk is 

På is-kagen.dk kan du se vores store udvalg af hjemmelavet veganske desserter og is. Står du og skal holde en havefest eller grillaften og tænker hvad kan jeg nu servere for vores veganske vennepar? Så skal du i hvert fald ikke bekymre dig om desserten, hent isen på samme tid som du henter slagterens lokale grillpølser og smid isen i fryseren når du kommer hjem. HUSK dog at tage isen ud før servering.

Bestil is og desserter online – Lækkert og nemt

Det er super nemt og simpelt for dig at bestille is og desserter, hos is-kagen.dk. Du vælger blot hvilken bund du kunne tænke dig? brownie, pistacie, nøddebund, cookie eller chokolade. Vælg derefter hvilken form du gerne vil have iskagen lavet i? Derefter hvilke is-smagsvarianter du kunne tænke dig og til sidst hvilke toppings du ønsker på kagen? 

Is til fredagsfilmen

Mange andre har allerede forkælet venner og familie med hjemmelavet is fra Is-Kagen, hvem vil du gerne dele en 700 ml. is-bøtte med til den romantiske fredagsfilm. Og husk – vores kok, Mark laver alt is fra bunden af de bedste råvarer.

Transport til Århus, Skanderborg, Odense og Vejle

En stor håndlavet iskage kan holde til 2,5 timers transport i den udleverede termo kasse, det samme kan 3 bøtter af vores 700 ml. hjemmelavet is. Bestiller du en ” DESIGN DIN EGEN ISKAGE” kan den holde til 2-3 timers transport i vores fantastisk termokasser. Det er muligt at holde lige omme bag butikken ved Horsens Ny Teater, der er 1 time gratis parkering. 

 

 

Bestil is til lige det du mangler HER