Tapas i Horsens

Mad til konfirmation i Horsens. Vi laver alt fra tallerken, tapas og buffet.

Tapas til fest

Charcuteri

Fra 198,-

Lageret skinke, salami med trøffel, små pølser, oliven, 3 slags sylt og 3 forskellige creme samt 3 oste. Dertil serveres hjemmelavet surdejsbrød og foccacia.

Nordisk tapas

Fra 225,-

Et stort udvalg af traditionelle retter, serveret som små retter med et twist. Tapas med fisk, kød, kartoffel, grønt, dessert, is og ost.

Seafood

Fra 675,-

Et stort udvalg af de traditionelle fiskeretter. Serveret som små retter med alt fra østers, hummer, caviar, tun, rejer, kammusling, krabbe og laks.

Kan laves som tallerkenanretning eller buffet, læs mere HER

Horsens tapas menu

7 små ting 

Fra 195,-

Hjemmelavet surdejsbrød, Is-Kagens foccacia med timian. Dertil rørt laksecreme med rygeost og dild. Bagt kylling med æble/timian kompot. Lageret skinke med trøffelmayo samt hvedekernesalat og sennepsmarineret kålsalat.

12 små ting

Fra 375,-

7 retters menu opgraderet med langtidstilberedt kalv stegt med timian og hvidløg samt sennepsmarineret bagt gris og kartofler tilberedt med smør, citron og urter. Sovsen er en reduceret okse/rødvinssovs med syrlige bær. Til sidst isdessert.

16 små ting 

Fra 475,-

12 retters menu opgraderet med urtesouffle med dild og kørvel. Samt bagt græskar med estragon. Sidst men ikke mindst hvidskimmel ost og marineret bær.

Hold din fødselsdag i Horsens. Skabe uforglemmelige fester til fair priser.

Fest eller event i Horsens

Mark står bag produktionen af de velsmagende desserter fra Is-Kagen

Hver dag producerer Mark fra Is-Kagen med passion og stor kvalitetsbevidsthed den friske og lækre is i butikkens baglokale. Med stor erfaring, dygtigt håndværk og kun de bedste råvarer, kan vi altid tilbyde de bedste isprodukter i unikke designs. F.eks. benytter vi i Is-Kagen kun økologisk mælk og fløde fra Naturmælk.