Social dining i Horsens

Social dining I Horsens.

Social dining 7 - 16 retters

7 retter 

Fra 195,-

Hjemmelavet surdejsbrød, Is-Kagens foccacia med timian. Dertil rørt laksecreme med rygeost og dild. Bagt kylling med æble/timian kompot. Lageret skinke med trøffelmayo samt hvedekernesalat og sennepsmarineret kålsalat.

12 retter

Fra 375,-

7 retters menu opgraderet med langtidstilberedt kalv stegt med timian og hvidløg samt sennepsmarineret bagt gris og kartofler tilberedt med smør, citron og urter. Sovsen bliver en reduceret okse/rødvinssovs med syrlige bær. Til sidst isdessert.

16 retter 

Fra 475,-

12 retters menu opgraderet med urtesouffle med dild og kørvel samt bagt græskar med estragon. Sidst men ikke mindst hvidskimmel ost og marineret bær.

Fest i Horsens

3-7 retters

Fra 255,-

Du sammensætter en menu med Mark efter dine ønsker og sæsonens råvarer. Bliv inspireret af vores 3-retters menu HER

Tapas / Buffet

Fra 115,-

Et stort udvalg af traditionelle retter, serveret som små retter med et twist. Der vil både være fisk, kød, kartoffel, grønt, dessert, is og ost.

By Mark Andreæ

Fra 995,-

Få den helt store gastronomiske oplevelse og servering med WAOW effekt. Over 20 serveringer lavet med de bedste råvarer, kærlighed og masser af smør.

Luksus nytårsmenu i Horsens. Bestil nytårs mad som takeaway i Horsens. Lad Mark stå for maden til nytårsaften i Horsens, vejle, skanderborg eller århus.

Delemad i Horsens

Med hjerte, hånd, viden og lidenskab står Mark bag produktionen af den velsmagende mad fra Is-Kagen.

Social dining er en social oplevelse med maden som omdrejningspunkt. Social dining er hvor maden serveres i små skåle på bordet, hvilket er med til at skabe en hyggelig stemning ved bordet. Forkæl dine venner, kollegaer eller familie med en uforglemmelig aften. 

Lokale råvare til social dining I Horsens

Det lille Økori

Mikrolandbrug syd for Horsens hvor der dyrkes grøntsager og svampe med omtanke for miljøet efter økologiske principper.

Alt er dyrket i hånden uden brug af tunge maskiner for at fremme biodiversiteten. Ved kort afstand fra jord til bord bevares friskhed, smag og ernæringsmæssige værdi i råvarerne.

 

 

Økologi
100%