Privat kok i Horsens

Is-Kagen "By Mark Andreæ" fokuserer vi på at give de bedste madoplevelser til dig og dine gæster

Mark er uddannet kok og har over 10 års erfaring i et køkken. Senest har Mark været medejer og køkkenchef på Madkælderen Koldinghus. Det vigtigeste for Mark er: “Smag, kvalitet og oplevelsen” Mark benytter sin erfaring, dygtigt håndværk og kun de bedste råvarer derved kan vi tilbyde det helt perfekte madoplevelse til jer.

Private dining 15 - 20 serveringer

Hjemme ved dig

Fra 695,-

Skal du holde bryllup, fest eller bare forkæle de nærmeste, så kommer Mark hjem til jer og giver den helt store oplevelse. Ring og få sammensat en menu der passer til dig og dine gæster.

I vores rammer

Fra 495,-

Er I et sted mellem 10-25 personer, har vi mulighed for at servere privat dining i vores egne rammer. Ring til Mark på 31 70 25 02 og hør nærmere.

By Mark Andreæ

Fra 1200,-

Få den helt store gastronomiske oplevelse og servering med WAOW effekt.

Fine dining by Mark Andreæ Luksus nytårsmenu i Horsens. Bestil nytårs mad som takeaway i Horsens. Lad Mark stå for maden til nytårsaften i Horsens, vejle, skanderborg eller århus.

Horsens

Vores kunder siger

Hos Is-kagen fokuserer vi på at tilbyde de bedste isprodukter til vores kunder

Deres evne til at skabe is med balance i smagen er uovertruffen. Dette sammenlagt med fænomenal service, og velpræsenteret is gør Is-kagen til et sted, der absolut er et besøg værd, for lokale såvel som turister.

  Tue

  Er man til ekstrem flotte, velsmagende og hjenmelavet is og islagkager så er Is-kagen det rette sted! For ikke at tale om den gode service man får med 😊 Har besøgt Is-kagen flere gange og vil især fremhæve deres islagkage med mælkeckololade og peanuts samt deres nye supersælger cookie-isen 🍪👌 Glæder mig til det gode vejr og dejlig is hos jer ☀️

   Ida

   Is-kagen er et fantastisk sted, der i den grad fokuserer på at lave is med råvarer af god kvalitet, som tydeligt kan smages i deres is. Jeg havde en fantastisk oplevelse på stedet med et smilende personale, der virkelig interesserer sig for kundernes gode oplevelse! Jeg kan varmt anbefale stedet!

    Michelle

    Fantatisk god is. Den bedste sorbet is jeg nogensinde havde fået mega lækkert og cremede. Peanuts is smager tæt på Snickers.

     Kim

     Fantastisk lækker håndlavet is fyldt med naturlige råvarer, som er en fryd til både gane og øjne. Der er fokus på økologi, håndværket og innovative nye kreationer. Allergivenlige og veganske versioner som ikke står tilbage i smag. Vi blev budt på en smagsprøve af en helt igennem vidunderlig softice, af en meget passioneret og varm ejer.

      Almut

      Idag smagte jeg deres hjemmelavede softice aldrig har jeg fået så lækker softice

       Erik