Indhold i isen

Opskriften bag den perfekte is

Mød vores fantastiske samarbejdspartnere

Her kan du læse mere om de produkter vi bruger samt vores samarbejdspartnere

Soa vanilje i isen

Fra bonde til bord

Vaniljen kommer fra vores familie på Madagaskar. Vaniljen dyrkes og forarbejdes efter Økologiske metoder af vor familie og bliver sendt direkte til os, uden mellemhandlere. Derfor kan vi garantere at vores varer er fri for børnearbejde og hælervarer. Det er vigtigt for os, at I nyder jeres gode og smagfulde vanilje med ren samvittighed, uden at spekulere over om varen er stjålet, dyrket af børn eller har kostet menneskeliv.”

Vi bruger Gårdmælk i isen

Det lille mejeri

Vi fylder mælk i køleskabet hjemme på gården KISBÆKVEJ 1, Kisbæk, 6240 Løgumkloster, hver mandag og fredag
Mandag efter kl 16
Fredag efter kl 12
Kom og hent din uhomogeniserede mælk, første gang køber du en glas flaske, denne medbringer du rengjort og bytter med en ny fra køleskabet og betaler kun for mælken.

Indhold i Det lille Økori

Mikro landbrug hvor vi dyrker i markedshaver og drivhuse.

Grøntsager, østerhatte, mikrogrønt og pyntegrønt.
Her er fokus på sund jord, bæredygtighed og at vores råvare er i harmoni med naturen
0 +

Smags varianter

0 +

Veganske produkter

0 +

5/5 anmeldelser

Ved Is-Kagen er vi 100% ærlige omkring vores produkter og deres indhold!

Allergier

Hvis du er allergiker, er du altid velkommen til at komme ind i butikken og høre mere om, hvad vores produkter indeholder.

Vi laver alt fra bunden og kender derfor 100% indholdet i vores produkter.

Da vi arbejder med naturlige råvarer, kan der forekomme spor af nødder og æg.

Under ‘Bestil’ kan du se vores veganske og laktosefri varianter.

Ismaskiner desinficeres før og efter brug.

E-numre

‘E-numre’ dækker over ‘Europæisk varedeklaration’. Hos Is-kagen prioriterer vi de naturlige E-numre; eksempelvis E162, som er naturlig rød frugtfarve, fremstillet af rødbede.

Læs mere om e-numre ved Fødevarestyrelsen.

Stabilisatorer

Stabilisatorer kendes fra hverdagen som bl.a. Maizena (majsstivelse), som bruges til at tykne brun sovs til julemiddagen. Ved Is-kagen foretrækker vi primært brugen af æg som stabilisator. Vi undgår dermed de ikke-naturlige e-numre, der ellers ofte anvendes som stabilisatorer i produktion af is.

Sukker

Den rette sukkerprocent er afgørende for at undgå at isen krystalliserer.

Produktion af sukkerfri is kræver et højt indhold af e-numre og stabilisatorer. Det er Is-kagens valg og ønske at holde sig til et minimum af e-numre og stabilisatorer og vi producerer derfor ikke sukkerfri is.