Indhold i isen

Opskriften bag den perfekte is

Mød vores fantastiske samarbejdspartnere

Her kan du læse mere om de produkter vi bruger samt vores samarbejdspartnere

Soa vanilje i isen

Fra bonde til bord

Vaniljen kommer fra vores familie på Madagaskar. Vaniljen dyrkes og forarbejdes efter Økologiske metoder af vor familie og bliver sendt direkte til os, uden mellemhandlere. Derfor kan vi garantere at vores varer er fri for børnearbejde og hælervarer. Det er vigtigt for os, at I nyder jeres gode og smagfulde vanilje med ren samvittighed, uden at spekulere over om varen er stjålet, dyrket af børn eller har kostet menneskeliv.”

Vi bruger Naturmælk i isen

Det økologiske mejeri

“Naturmælk er et lille ambitiøst mejeri der er ejet af landmændene som leverer mælk til mejeriet. De har givet sig selv en stor opgave, som de beskriver i deres fremtidsvision:
“At levere markedets sundeste mælk, med store smagsoplevelser.”

Indhold i Det lille Økori

Mikro landbrug hvor vi dyrker i markedshaver og drivhuse.

Grøntsager, østerhatte, mikrogrønt og pyntegrønt.
Her er fokus på sund jord, bæredygtighed og at vores råvare er i harmoni med naturen

Clevercoffee til isen

Bæredygtig & velsmagende kaffe

“Kaffen til vores kaffedrikke og til kaffeis køber vi i Odder nær Horsens. Her ligger kafferisteriet CleverCoffee, der indkøber kaffe så direkte fra kaffefarmene i hele verden som muligt. Her opbygger de gode og langsigtede relationer – men det vigtigste for dem er, at kaffen er af tårnhøj kvalitet og er handlet ansvarligt. I deres kaffer oplever du, hvor varieret kaffe kan smage. Du oplever forskel på kaffe, alt efter hvor den kommer fra, hvordan den bliver forarbejdet, ristet og brygget. Her er der ingen smagsforstærkere, kun den rene vare.”

Callebaut

THE HOME OF THE FINEST BELGIAN CHOCOLATE

“Using only the finest ingredients, Callebaut has been crafting its Finest Belgian Chocolate in the
heart of Belgium for more than 100 years. Made with dedication passed on from generation to generation, Callebaut chocolate is relied on every day by chefs and chocolatiers to create great tasting delights.”

Antalis

Bæredygtig

“Vi bestræber os på at kunne levere alt, du behøver inden for forsendelsesemballage, fødevareemballage, kontor og rengøring. Som en af de førende leverandører inden for emballage, papir og kontorartikler, har vi helt sikkert det, du søger!

Vores 100 år på markedet er din garanti for god service, konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.”

0 +

Smags varianter

0 +

Veganske produkter

0 +

5/5 anmeldelser

Ved Is-Kagen er vi 100% ærlige omkring vores produkter og deres indhold!

Allergier

Hvis du er allergiker, er du altid velkommen til at komme ind i butikken og høre mere om, hvad vores produkter indeholder.

Vi laver alt fra bunden og kender derfor 100% indholdet i vores produkter.

Da vi arbejder med naturlige råvarer, kan der forekomme spor af nødder og æg.

Under ‘Bestil’ kan du se vores veganske og laktosefri varianter.

Ismaskiner desinficeres før og efter brug.

E-numre

‘E-numre’ dækker over ‘Europæisk varedeklaration’. Hos Is-kagen prioriterer vi de naturlige E-numre; eksempelvis E162, som er naturlig rød frugtfarve, fremstillet af rødbede.

Læs mere om e-numre ved Fødevarestyrelsen.

Stabilisatorer

Stabilisatorer kendes fra hverdagen som bl.a. Maizena (majsstivelse), som bruges til at tykne brun sovs til julemiddagen. Ved Is-kagen foretrækker vi primært brugen af æg som stabilisator. Vi undgår dermed de ikke-naturlige e-numre, der ellers ofte anvendes som stabilisatorer i produktion af is.

Sukker

Den rette sukkerprocent er afgørende for at undgå at isen krystalliserer.

Produktion af sukkerfri is kræver et højt indhold af e-numre og stabilisatorer. Det er Is-kagens valg og ønske at holde sig til et minimum af e-numre og stabilisatorer og vi producerer derfor ikke sukkerfri is.