Buffet i Horsens

Buffet til fest

Traditionel

Fra 195,-

Æg, rejer og 3 slags sild til forret. Hovedret med and, medister, frikadeller eller steg. Flere varianter af kål og kartofler. Dessert som is eller ost med sylt.

3-5 serveringer 

Fra 255,-

Forret med rørt laks, spædeurter, sylt og dild.
Mellemret bestående af vildsvin, græskar og kirsebær.
Hovedret af kalvesteg med variation af kål og reduceret sauce, dertil kartoffel.
Dessert er Is-Kagens Isdessert.
Ostetallerken med 3 slags oste samt sylt.

10-15 ting

Fra 375,-

Et kæmpe udvalg af traditionelle retter, serveret som små retter med et twist. En lækker buffet med fisk, kød, kartoffel, kål, dessert, is og ost. 

Kan laves som tallerkenanretning eller tapas.

Skal du holde bryllup, fest eller bare forkæle de nærmeste, så kommer Mark hjem til jer og giver den helt store oplevelse. Ring og få sammensat en menu der passer til dig og dine gæster.
Hold din fødselsdag i Horsens. Skabe uforglemmelige fester til fair priser.

Buffet i Horsens

7 små retter 

Fra 195,-

Hjemmelavet surdejsbrød, Is-Kagens foccacia med timian. Dertil rørt laksecreme med rygeost og dild. Bagt kylling med æble/timian kompot. Lageret skinke med trøffelmayo samt hvedekernesalat og sennepsmarineret kål salat.

12 små retter

Fra 375,-

7 retters menu opgraderet med langtidstilberedt kalv stegt med timian og hvidløg samt sennepsmarineret bagt gris og kartofler tilberedt med smør, citron og urter. Sovsen bliver en reduceret okse/rødvinssovs med syrlige bær. Til sidst isdessert.

16 små retter 

Fra 475,-

12 retters menu opgraderet med urtesouffle med dild og kørvel. Samt bagt græskar med estragon. Sidst men ikke mindst hvidskimmelost dertil marineret bær.

Kontakt Mark HER og få sammensat en menu der passer til dig og dine gæster.

Julemenu

ÆG - SILD - AND

SEAFOOD

ØSTERS - HUMMER - TUN 

Social dining

FISK - KØD - GRØNT

Vores kunder siger

Deres evne til at skabe is med balance i smagen er uovertruffen. Dette sammenlagt med fænomenal service, og velpræsenteret is gør Is-kagen til et sted, der absolut er et besøg værd, for lokale såvel som turister.

  Tue

  Er man til ekstrem flotte, velsmagende og hjenmelavet is og islagkager så er Is-kagen det rette sted! For ikke at tale om den gode service man får med 😊 Har besøgt Is-kagen flere gange og vil især fremhæve deres islagkage med mælkeckololade og peanuts samt deres nye supersælger cookie-isen 🍪👌 Glæder mig til det gode vejr og dejlig is hos jer ☀️

   Ida

   Is-kagen er et fantastisk sted, der i den grad fokuserer på at lave is med råvarer af god kvalitet, som tydeligt kan smages i deres is. Jeg havde en fantastisk oplevelse på stedet med et smilende personale, der virkelig interesserer sig for kundernes gode oplevelse! Jeg kan varmt anbefale stedet!

    Michelle

    Fantatisk god is. Den bedste sorbet is jeg nogensinde havde fået mega lækkert og cremede. Peanuts is smager tæt på Snickers.

     Kim

     Fantastisk lækker håndlavet is fyldt med naturlige råvarer, som er en fryd til både gane og øjne. Der er fokus på økologi, håndværket og innovative nye kreationer. Allergivenlige og veganske versioner som ikke står tilbage i smag. Vi blev budt på en smagsprøve af en helt igennem vidunderlig softice, af en meget passioneret og varm ejer.

      Almut

      Idag smagte jeg deres hjemmelavede softice aldrig har jeg fået så lækker softice

       Erik