Bryllup i Horsens

Fine dining by Mark Andreæ Luksus nytårsmenu i Horsens. Bestil nytårs mad som takeaway i Horsens. Lad Mark stå for maden til nytårsaften i Horsens, vejle, skanderborg eller århus.

Bryllupsmenu i Horsens

3-7 retters

Fra 255,-

Brudeparret sammensætter en menu sammen med Mark efter deres ønsker og sæsonens råvarer. Bliv inspireret af vores 3-retters menu HER  

Social dining 7-16 serveringer

Fra 195,-

Et stort udvalg af traditionelle retter, serveret som små retter med et twist. Der vil både være fisk, kød, kartoffel, grønt, dessert, is og ost.

By Mark Andreæ

Fra 995,-

Få den helt store gastronomiske oplevelse og servering med WAOW effekt. Over 20 serveringer lavet med de bedste råvarer, kærlighed og masser af smør.

3-retters bryllupsmenu

Forretter

Fra 195,-

Kammusling – Blomkål – Brunet smør 

Røget kammusling med blomkål som blød, sprød og syltet toppet med urter og brunet smørsovs samt hasselnødder.

Hovedret

Fra 255,-

Okse – Svampe – Ribs

Oksemørbrad med sprød svampetærte samt paneret kartoffel pyntet med rød karse. Dertil pyntes tallerken af med sennepsmarineret grønkål og reduceret rødvinssauce med friske ribs.

Dessert

Fra 95,-

70,5 % Chokolade – Bær – Friskost

Is-Kagens chokoladekage med vanilje marineret bær, toppet med pisket friskost.

Mad til fødselsdag i Horsens. Vi laver alt fra tallerken, tapas og buffet.
Luksus nytårsmenu i Horsens. Bestil nytårs mad som takeaway i Horsens. Lad Mark stå for maden til nytårsaften i Horsens, vejle, skanderborg eller århus.

Mad til bryllup

Intimt bryllup eller slotsbryllup

Et bryllup er noget helt specielt, og vi mener også maden bør være det. Kontakt Mark og få en uforpligtende snak om menuen til lige netop jeres bryllup.

Hvad end du ønsker en buffet eller en tallerkenanretning til dit bryllup, så skal maden være tilberedt med ekstra kærlighed. 

De bedste råvarer sørger nemlig for, at du får en uforglemmelig fest. 

Mark anbefaler social dining, SE MENUEN HER

Dessert til bryllup

Is til bryllup

Simon skulle bruge is til festen, han skulle fejre kobberbryllup, alt var planlagt ned til mindste detalje! 

Men han manglede desserten, sammen med kokken Mark, fik Simon designet iskagen så den passe lige til deres fest. 

Citronis + hvid chokoladeis + lakridsis blev til prøvesmagningen vinderne! 

Mark kreerede derfor 7 stk. iskager med kraftig lakridsis i midten, dernæst sød hvid chokoladeis toppet med blød hindbærcreme og til sidst men ikke mindst syrlig citronsorbet.

Gæsternes feedback på dagen lød:

Bryllupsmesse i Horsens

Intet bryllup uden bryllupsmesse!

BRYLLUPSMESSER i Danmark. Få de nyeste trends, inspiration til bryllupsfesten, tips og idéer til bryllupsdagen og ikke mindst det store overblik, suppleret med smagsprøver, modeshows og selvfølgelig de mange gode messetilbud.

Horsens siger

Deres evne til at skabe is med balance i smagen er uovertruffen. Dette sammenlagt med fænomenal service, og velpræsenteret is gør Is-kagen til et sted, der absolut er et besøg værd, for lokale såvel som turister.

  Tue

  Er man til ekstrem flotte, velsmagende og hjenmelavet is og islagkager så er Is-kagen det rette sted! For ikke at tale om den gode service man får med 😊 Har besøgt Is-kagen flere gange og vil især fremhæve deres islagkage med mælkeckololade og peanuts samt deres nye supersælger cookie-isen 🍪👌 Glæder mig til det gode vejr og dejlig is hos jer ☀️

   Ida

   Is-kagen er et fantastisk sted, der i den grad fokuserer på at lave is med råvarer af god kvalitet, som tydeligt kan smages i deres is. Jeg havde en fantastisk oplevelse på stedet med et smilende personale, der virkelig interesserer sig for kundernes gode oplevelse! Jeg kan varmt anbefale stedet!

    Michelle

    Fantatisk god is. Den bedste sorbet is jeg nogensinde havde fået mega lækkert og cremede. Peanuts is smager tæt på Snickers.

     Kim

     Fantastisk lækker håndlavet is fyldt med naturlige råvarer, som er en fryd til både gane og øjne. Der er fokus på økologi, håndværket og innovative nye kreationer. Allergivenlige og veganske versioner som ikke står tilbage i smag. Vi blev budt på en smagsprøve af en helt igennem vidunderlig softice, af en meget passioneret og varm ejer.

      Almut

      Idag smagte jeg deres hjemmelavede softice aldrig har jeg fået så lækker softice

       Erik